“Ik schrijf graag een aanbeveling voor Sandra. Voor mij is ze nu al een onmisbare ‘rechterhand’ (6 mnd). Als groeiende ambitieuze ondernemer is het fijn om zaken aan Sandra over te laten. Ze doet dit daadkrachtig en komt met goede oplossingen en ideeën. Ze ontzorgt mij en mijn team en ik ben heel blij dat we elkaar hebben getroffen. Een aanrader!”

D. Vos, begeleider en adviseur hoger management en directie
Qi Company
juni 2019

“Sandra is zeer betrokken assistente, met een pro-actieve houding: d.w.z. dat ze verder nadenkt over projecten en ook met eigen initiatieven of oplossingen komt. Functioneert het beste als onderdeel van een team. Sandra is zeer secuur, zorgvuldig, duidelijk en houdt de details en procedures in de gaten. Zij is zeker 3 jaar mijn assistente geweest en dat verliep altijd in een open en prettige sfeer.”

D. Kiveron
Boehringer Ingelheim bv
september 2015

“Met Sandra in jouw team ben je van één ding zeker: Sandra zorgt dat de klus geklaard wordt. Op Sandra kan je rekenen: je vraagt, en Sandra draait volle toeren. Ze is kritisch, denkt mee, en levert daardoor uitstekend werk. En… niet geheel onbelangrijk: ze is een leuk mens!”

L. Tran
Boehringer Ingelheim bv
september 2015

“In de afgelopen 4 jaar heb ik met veel plezier mogen samenwerken met Sandra. Ze was voor mij een ontzettend goede marketing assistent. Samenwerking was van een zeer hoog niveau door haar gevoel voor verantwoordelijkheid, pro-activiteit en doorzettingsvermogen. Ze was altijd open voor overleg en niet bang om een eigen mening te hebben over bepaalde zaken. Daardoor nam ze mij als product manager niet alleen veel werk uit handen, maar kon ik er altijd op vertrouwen dat de projecten en activiteiten tot in de puntjes geregeld werden. Naast deze kwaliteiten is Sandra een fijn en sociaal persoon om mee samen te werken.”

R. van der Holst
Boehringer Ingelheim bv
augustus 2015

 

Voor meer werkervaring, verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina.