Ik ben een planner en als ik hierin doorsla, kun je mij een controle freak noemen. Hoewel dat natuurlijk een stuk minder gezellig klinkt…en bovendien is er echt wel ruimte voor spontaniteit!

sborganizing

Zo stond ik afgelopen week voor de 2e keer in mijn leven op de ski’s. De meest geweldige omstandigheden, zo zonnig en warm dat je ski jas in de auto kon blijven, heerlijk eten, goed gezelschap en twee kinderen die als de brandweer gingen en ontzettend veel plezier beleefden!

Maar ik stond verkrampt op de piste, een gebrek aan techniek en dus controle. Waar is mijn plezier? Gelukkig had ik iemand die me hielp, geduldig was, mij techniek (bij-)leerde, waardoor ik weer wat controle en zelfvertrouwen kreeg en dús plezier!

Dit wil je toch ook op je werk, weer overzicht en tijd voor de dingen waar je wél goed in bent en waar je plezier aan beleeft?! Je moet het uiteindelijk zelf maken en natuurlijk zijn we nooit te oud om te leren, maar wat is er mis met een beetje hulp? Besteed gewoon wat werkzaamheden uit en laat mij jou helpen (bijvoorbeeld met plannen?)!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6506132471527149568