“Alleen ga je harder, samen kom je verder”

Ik ben Sandra Buts, 43 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Heemskerk.

Sandra Buts

Werkplezier

Ik wil graag als ondernemer een ander motiveren het beste eruit te halen, ik interesseer mij in mensen en voor mij zijn zingeving en persoonlijk contact erg belangrijk. Mijn toegevoegde waarde is duidelijk, zichtbaar, ik kan je werkelijk helpen en dát geeft mij nou een goed gevoel! Ik krijg energie van afwisseling in werkzaamheden en ‘organiseren’ is hierin de rode draad. In mijn loopbaan heb ik met veel verschillende persoonlijkheden succesvol samengewerkt, voor mij is de klik met jou essentieel. Daarbij verkies ik kwaliteit boven kwantiteit én bij mij is afspraak is afspraak.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door: een sterk inlevingsvermogen, eigen verantwoordelijkheid, slagvaardigheid, afspraak is afspraak en een grote loyaliteit naar het creëren van een gezamenlijk doel.

Wat anderen over mij zeggen

Mensen vinden mij een prettige gesprekspartner. Ik kan goed luisteren, maar ik vind het ook leuk om met je mee te denken. Ik kan snel verbanden leggen en de (logistieke) stappen in kaart brengen, ik houd tenslotte van organiseren en structuur. Andere competenties die genoemd worden: betrokken, prettig in de omgang, open, sociaal, kritisch en vakvolwassen. Lees hier een aantal testimonials.

Ik weet hoe het professioneel ‘heurt’,
maar ik ben niet altijd zo serieus als het misschien lijkt hoor!