“Alleen ga je harder, maar samen kom je verder”

Ik ben Sandra Buts, 42 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Heemskerk.

SBOrganizing

Werkplezier

‘Zingeving en mensen een goed gevoel geven’ zijn voor mij belangrijke factoren die bijdragen aan mijn werkplezier. Ik krijg energie van afwisseling in werkzaamheden en ‘organiseren’ is hierin de rode draad. In mijn loopbaan heb ik met veel verschillende persoonlijkheden succesvol samengewerkt. Voor mij is de klik met jou belangrijk. Daarbij verkies ik kwaliteit boven kwantiteit en bij mij is afspraak is afspraak.

Wat anderen over mij zeggen

Mensen vinden mij een prettige gesprekspartner. Ik kan goed luisteren, maar ik vind het ook leuk om met je mee te denken. Ik kan snel verbanden leggen en de (logistieke) stappen in kaart brengen, ik houd tenslotte van organiseren en structuur. Andere competenties die genoemd worden: betrokken, prettig in de omgang, open, sociaal, kritisch en vakvolwassen.

Ik weet hoe het professioneel ‘heurt’, maar ik ben niet altijd zo serieus als het misschien lijkt hoor!

Ik als Support Professional (SP)
Al meer dan 20 jaar werk ik in verschillende support functies samen met managers en teams van (inter-)nationale organisaties. Als SP wil ik graag de (groeiende) ondernemer helpen bij de praktische, dagelijkse werkzaamheden. Op locatie en op afstand. Het werken als freelancer geeft mij de gelegenheid om in verschillende keukens te kijken en me in vrijheid verder te kunnen ontwikkelen. Wat brengt het jouw onderneming? Lagere kosten, meer flexibiliteit en een frisse aanpak.
...en als Professional Organizer (PO)
Alleen maar in de Cloud werken? Zeker niet, persoonlijk contact mag absoluut niet ontbreken! Ik heb de opleiding tot PO gevolgd bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Ook in dit beroep kan ik namelijk organiseren en de behoefte om een ander te helpen, goed inzetten. Een mooie aanvulling op SP! Professioneel én persoonlijk, want daar sta ik voor.