We krijgen een nieuwe keuken, dat betekent dat we afhankelijk zijn van vele partijen: de sloper, de elektricien/ loodgieter, de stuker, de vloerenlegger en de (potentiële) kopers op Marktplaats voor de inbouwapparatuur. Ik kijk niet echt uit naar alle rompslomp rondom de laatste (gelukkig de minst belangrijke!) groep…

Ik stoor me nl. geregeld aan het contact op Marktplaats, meestal heb ik al snel een vermoeden van wie ik op de lijn heb… Is het soms de vrijblijvendheid van internet, mentaliteit? We kennen elkaar toch niet, dus als ik niks meer laat horen of gewoon niet kom opdagen, lekker belangrijk? Geen interesse (meer)? Écht, geen enkel probleem, maar laat het even weten. Kan ik ook weer door…

Zit jij met een (strakke) planning en ben je erbij gebaat dat het soepel loopt? Wil je geen onnodige stress, irritaties en weten waar je aan toe bent? Geen tijdverspilling, maar tijdwinning? Wil je het gewoon goed geregeld hebben?

Besteed dan praktische, dagelijkse werkzaamheden aan SBOrganizing uit. Ik ondersteun je bij (online) marketing, project- en eventmanagement. Ik ben jouw rechterhand, sidekick, assistent…kortom dé support professional waarop je kunt rekenen! Je krijgt altijd antwoord, zelfs als ik (nog) geen antwoord heb. Voor mij vanzelfsprekend en bovendien creëer ik hiermee snel vertrouwen (bij jou én bij je klant). Je weet wat je aan me hebt, afspraak is afspraak #ikregelhetwel

En met de keuken gaat het wel goed komen, want vooralsnog gaat alles volgens planning! #ikhoudervan