Werkbasis
Ik help je graag bij het opzetten en bewaken van een ‘professionele, kwalitatief en gestructureerde werkbasis’.
Ik maak o.a. gestandaardiseerde correspondentie, presentaties en documenten; formats werken nl. enorm tijdbesparend. Dan is een persoonlijke aanvulling daarop snel gemaakt!
(Online) marketing/ website

Website
Je hebt een website, voor- of (nog steeds?) achter de schermen. Deze wil je aanpassen, updaten, maar natuurlijk ook blijven onderhouden. Ik kan de snelle schakel tussen jou en je hosting zijn, de tekst redigeren, mooie stockfoto’s zoeken, een handige link plaatsen, een landingspage voor je Insta bio maken en andere aanpassingen doen.

Social Media scan
Ik geef je graag tips hoe je zo compleet mogelijk kunt zijn. Want wist je dat je contactgegevens en je profielfoto niet altijd (goed) zichtbaar zijn voor iedereen? En dat je een banner met eigen (bedrijfs-)identiteit kunt toevoegen? En je heel eenvoudig de voor jou interessante nieuwsberichten kunt volgen via hashtags? Ik plaats tevens je Social Media posts o.b.v. de door jou aangeleverde bronnen en gebruik hiervoor handige planningstools.

Nieuwsbrief
Verstuur je (structureel) een nieuwsbrief naar je klanten? Ik kan de content voor je verzamelen, redigeren en opmaken.

Branding
Plannen voor een productlancering? Ik heb ruime ervaring in het ondersteunen bij het voorbereiden, coördineren en uitvoeren van marketing activiteiten.

Document ontwikkeling & beheer (vormgeving documenten, templates maken).

Sandra: "Ruim 13 jaar heb ik op een marketing afdeling gewerkt van een internationaal bedrijf. Ik werd aangenomen om support te leveren bij het lanceren van een blockbuster. Je kunt je voorstellen dat dit wel wat voet in aarde had. Mijn mening over de te ontwikkelen materialen (gimmicks, mailings, advertenties etc.) werd vaak gevraagd, omdat ik oog voor detail en opmaak heb. Ik zet de puntjes op de 'i' en het controleren van drukproeven is dan ook aan mij besteed. De samenwerkingen met externe partijen, zoals bijvoorbeeld een reclamebureau, drukkerij of klant, vind ik altijd erg leuk en waardevol. Bouwen aan relaties, goodwill creëren, dat loont en draagt bij aan succes! En iedereen weet, intern & extern: ben ik er niet? Je krijgt áltijd antwoord, zelfs als ik nog geen antwoord heb. Voor mij vanzelfsprekend en bovendien creëer ik hiermee snel vertrouwen, bij jou, maar ook bij je klant. Je weet wat je aan me hebt en afspraak is afspraak. Mijn documentatie is goed op orde, waardoor ik vaak een 'makkelijke naam' heb, ik kan vrijwel alles terugvinden. Kortom, daarna volgden meer lanceringen, waar mijn ondersteuning voor werd gevraagd."

Organiseren & planning

Agendabeheer
Ik zorg voor een ideale werkweek, plan je afspraken en neem complex agendabeheer uit handen.

Evenementen & bijeenkomsten
Je wilt een bijeenkomst, workshop, vergadering, borrel of evenement organiseren, maar waar moet je allemaal aan denken? Als je wilt, maak ik ook een draaiboek voor je en neem ik de planning en organisatie uit handen.

Sandra: "Mij lukt het om voor jou dé locatie te vinden. Waarom? Omdat ik je hoor, luister naar je wensen, je vragen stel om een goed beeld te krijgen en bovendien voel ik goed aan wat een evenement tot een succes maakt en wat past bij de doelgroep. Ik zet hierbij kennis, ervaring en mijn netwerk in."

Redigeren/ proeflezen
Is je taalbeheersing van het Nederlands niet optimaal, maar wil je wel professioneel overkomen in je communicatie uitingen? Laat je presentatie, website, blog, nieuwsbrief en/ of handleiding door mij checken.

Sandra: "Mocht je een spelfout op mijn website vinden, krijg je van mij een fles wijn! Niet alleen omdat ik durf te zeggen dat het zoeken wordt, maar ook omdat je mij ermee helpt. Ik ben perfectionistisch, maar niet perfect en dat is maar goed ook!"

Presentatie
Ben je aan het stoeien met je PowerPoint- of Prezi presentatie? Daar kan soms veel tijd in gaan zitten, je kunt het ook aan mij uitbesteden.

Sandra Buts

Heb je andere werkzaamheden die je wilt uitbesteden? Of vind je het fijn om eens van gedachten te wisselen? Neem dan contact op met SBOrganizing. We kunnen samen een drinken en uitzoeken wat ik kan bijdragen om jouw onderneming verder te professionaliseren!